Работен состанок Благоевград 25 Јануари 2017
October 25, 2017

Обука 06 и 07 Јули 2017Објави во регионални медиуми (Источен плански регион) за спроведена дводневна обука на тема “Климатски промени” во рамки на проектот: „ЗЕЛЕНИ ЗГРАДИ ЗА ЗАЕДНИЧКА ЗЕЛЕНА ИДНИНА - ГРЕЕН“ CB006.1.11.038

Оддржана од 06-07 Јули 2017 во Општина Кочани

Tv Star Кочани