Пресконференција Благоевград 03 Април 2017
October 25, 2017
Оддржана Прва прес конференција за проектот
June 27, 2018

Пресконференција Кочани 28 Фебруари 2017Прва Прес-Конференција GREEN
Во врска со организацијата потребно е:
  • Да се направи Лого на проектот;
  • Да се подготват и испечатат материјали за Прес-Конференцијата Агенда, Покана и Презентација;
  • Да се испечи Лифлети, Постери, Тефтери, Папки, Пенкала, еко хартиени кеси;
  • Да се организира Сала за оддржување на конференцијата;
  • Да се постави Опрема озвучување, лап топ, платно...
  • Кафе пауза за 60 учесници (кафе/чај, минерална вода и ситни колачи);
  • Кетеринг за 60 учесници;
  • Вкупно 10 информации за Пресс-Конференцијата се предвидени на ТВ, Радио и онлине медиуми;
  • Да се поканат Претставници од општините од МК и БГ, новинари и итн..